fbpx
"Iedereen kan alles,
je hoeft het alleen maar te leren"

Marieke & Marieke.

MARIEKE KNIEP
MARIEKE LEURS

Marieke Kniep

Begon haar carrière in de reclame- en designwereld voor zij overstapte naar de wereld van coaching. In 2012 opende zij haar eigen praktijk voor kindercoaching. Mei 2017 begon ze samen met Marieke BYMARIEKE. Op dit moment volgt ze een vierjarige opleiding voor intuition practitioner.

Haar kracht; ‘aandachtig, intuïtief luisteren’. Haar motivatie; ‘een enorme interesse in menselijke ontwikkeling’. Haar doel met BYMARIEKE; met ieder kind ontdekken ‘wat werkt voor jou’. Samen met ouder en kind balans vinden tussen goede cijfers en een fijn ontspannen leven.

Marieke Leurs

Werkte ruim twintig jaar als leerkracht en orthopedagoog in het basis- en speciaalonderwijs. Daarnaast had ze jaren een eigen praktijk waar ze vooral psychologisch onderzoek deed. Later heeft ze zich ontwikkeld in het coachen van jongeren. Zij heeft ruime ervaring in het werken met kinderen en begeleidde jarenlang jongeren met uiteenlopende emotionele- en/of leerproblematiek. 

Haar motivatie? ‘Ik wil kinderen zelf laten onderzoeken wat zijn of haar mogelijkheden zijn’. Hoe kan iemand zijn kwaliteiten het beste inzetten? Mijn motto is: ontdek waar je goed in bent en waar je vreugde uit haalt en steek vooral daar je energie in.”

×