fbpx

Huiswerkbegeleiding Haarlem.

Ben je op zoek naar persoonlijke huiswerk-begeleiding in Haarlem?

Zit je op de middelbare school en ben je op zoek naar een rustige leeromgeving voor huiswerkbegeleiding in Haarlem? Maak dan een afspraak met BYMARIEKE in het centrum van Haarlem, gevestigd aan het Spaarne 55-II.

Er komt tijdens de middelbare schoolperiode veel op je af. De vakken zijn niet altijd even leuk, soms ook behoorlijk ingewikkeld en dan krijg je ook nog stapels huiswerk mee naar huis. Terwijl je na schooltijd nog wilt sporten, leuke dingen wilt doen en wilt afspreken met vrienden en vriendinnen.

Niet iedereen gaat huiswerk maken makkelijk af

Leren kun je leren volgens ons. BYMARIEKE huiswerkbegeleiding leer je de juiste leervaardigheden om je huiswerk goed te maken.  Leervaardigheden zijn manieren die je bewust kan inzetten om het leren zo soepel mogelijk te laten verlopen; je leert hoe je moet en kan leren. Je leert je eigen leren te sturen, beoordelen en als het nodig is bijsturen. Leersucces wordt mede bepaald door de inzet van de juiste leervaardigheden. Bij BYMARIEKE leer je de juiste leervaardigheden. Je leert plannen, samenvatten, mindmappen, formuleren van goede antwoorden en gefocust werken. Verder kun je vragen stellen en controleren wij of je je werk goed kent.

Iedereen kan alles, je hoeft het alleen maar te leren!

Huiswerkbegeleiding Haarlem levert je veel op

Huiswerkbegeleiding Haarlem BYMARIEKE

BYMARIEKE wil dat kinderen zich thuis voelen. We hebben een fijne werkomgeving gecreëerd in een mooi pand met uitzicht over het Spaarne. Met planten, houten tafels en verschillende afgeschermde hoekjes waar kinderen geconcentreerd kunnen werken.

Elke periode maken we duidelijke afspraken en stellen we samen doelen. We maken met jou een plan op maat. Elke periode brengt weer nieuwe inzichten die je meeneemt naar de volgende periode. Samen met jou bouwen we aan een repetoire aan leervaardigheden.

Leervaardigheden vormen de bouwstenen voor zelfstandig werken

BYMARIEKE heeft zes bouwstenen ontwikkeld die bijdragen aan het voelen en nemen van verantwoordelijkheid.

  1. Begin met het eind voor ogen
  2. Wees pro-actief
  3. Leer jezelf leren
  4. Houd lichaam en geest fit
  5. Belangrijke zaken eerst
  6. Stuur bewust je leerproces
Huiswerkbegeleiding Haarlem

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

BYMARIEKE huiswerkbegeleiding kiest er bewust voor om deze bouwstenen onderdeel te laten zijn van het dagelijkse aanbod, naast het huiswerk. Dit blijkt namelijk succesvoller dan enkel het maken van huiswerk. Door eigen verantwoordelijkheid te nemen leer je ervaren dat het eigenlijk best heel fijn is om je lot in eigen hand te nemen. Het stimuleert een gezond vertrouwen in eigen kunnen en leidt tot betere schoolprestaties. Goede cijfers halen op school gaat veel beter wanneer je zelfverzekerd bent over wat je wil en kan. Soms staat iets anders het leren in de weg. BYMARIEKE heeft daar aandacht voor. Huiswerkbegeleiding Haarlem biedt voor iedere leerling maatwerk zodat jij de hulp krijgt die je nodig hebt.

Ons doel is dat je snel weer gemotiveerd en zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard met goede resultaten!

HOE ZIET EEN DAG ERUIT

Een simpele vraag waarmee wij iedereen dagelijks begroeten. Voor we aan de slag gaan nemen we even de tijd om met je stil te staan bij wat er op dat moment speelt. Met een kopje thee. Een koekje. Bijna net als thuis. Wij leren je graag kennen, zodat we samen aan jouw leerdoelen kunnen werken.

Je werkt per huiswerkuur 45 minuten en we hebben vervolgens 15 minuten pauze. Werken en pauzeren doen we met zijn allen en altijd zonder telefoon. Wat we doen? Kletsen, tosti’s maken, tafelvoetbal, dammen, puzzelen, darten. Ook de week verloopt BYMARIEKE via een vaste structuur. Elke maandag maken we een weekplanning met het dagelijkse huiswerk en voorbereiding voor schriftelijke overhoring(en) of proefwerk(en).

 

Kom kennismaken

Wil je vrijblijvend een keer kennismaken met BYMARIEKE huiswerkbegeleiding Haarlem? Wees welkom en draai een proefweekje mee om te ervaren hoe BYMARIEKE bijdraagt aan jouw leervaardigheden en doelen. BYMARIEKE huiswerkbegeleiding in Haarlem doet een kennismakingsgesprek met jou en je ouder(s). Je hebt immers ook de steun van de ouders nodig. Tijdens het kennismakingsgesprek worden je wensen en je verwachtingen in kaart gebracht. Wij zien het als het aangaan van een samenwerking met jou, je ouder(s) en BYMARIEKE.

BYMARIEKE heeft jaren ervaring in het begeleiden van kinderen in het voortgezet onderwijs. Onze ervaring leert dat wanneer je in de onderbouw leert leren, huiswerk & coaching daarna meestal niet langer nodig is. Kinderen kunnen vervolgens veelal op eigen kracht verder. Maar het komt óók voor dat kinderen pas in de bovenbouw voor het eerst vastlopen en ondersteuning nodig hebben. Ook voor die ouderejaars voorzien wij in begeleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan nu een gratis proefweek of stuur ons een bericht om een vrijblijvende afspraak te maken.

Wat ouders & leerlingen over ons zeggen.

MARIEKE KNIEP
MARIEKE LEURS
0/5

“Vakkundig, positief en met persoonlijke aandacht hebben ze BYMARIEKE voor Lieve een op maat aanpak gemaakt om te leren leren”

Carlein, moeder van Lieve (12)

0/5

“Erg fijne plek om te leren en er zijn ook veel aardige mensen. Je wordt goed begeleid, maar ook vrijgelaten als je dat wilt. Het heeft mij erg geholpen met overgaan”

Tijn (14)

0/5

“Mijn zoon heeft een geweldige ervaring BYMARIEKE. Het is geen makkelijke klant. Het is een behoorlijke ADHD-er met stevige dyslexie. Ik weet echt niet hoe ze het doen want ik sla thuis geen deuk in een pakje boter”

Titia, moeder Ian (12)

×